proforma için yardým [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : proforma için yardým

Furian
29-03-2005, 14:40
Merhaba,

Ã?ncelikle söylemek isterim ki birbirinden güzel çalýþma örnekleri var.Emeði geçenlere tebrikler ve teþekkürler.
ekte bir faturalama çalýþmasý var. Ýþim gereði bana çok lazým olan bir çalýþma ama ben benzerini yapamadým.Proforma keserken fiyat listelerinden manual fiyat almaktan gýna geldi.Hazýr faturalama programlarý denedim. Ama mal adedim çok fazla, TL,dolar ve Euro olarak ayný malýn 3 deðiþik fiyatý var.Üstelik belli aralýklarla fiyatlar deðiþiyor.Böyle olunca hazýr programlar benim için hiç de kullanýþlý deðil.
Ekteki örnek gibi veya daha geliþmiþ veya kullanýþlý bir çalýþma için yardým ederseniz çok ama çok minnettar kalýrým.
Þimdiden teþekkürler.

danersin
31-03-2005, 21:46
@Furian , 2 gün geçmesine ve dosyanýzý þu an için 25 kiþi indirmiþ olmasýna raðmen neden hiçkimsenin bir cevap yazmadýðýný merak etmiyormusunuz. :D
Forumda sorularý cevaplamaya çalýþan tüm arkadaþlar hayatlarýný kazanmak için çeþitli iþlerde çalýþan ve boþ zamanlarýnda burada birbirlerine yardým etmeye çalýþan insanlar. Siz ise 0'dan baþlatýlýp bitirilmiþ bir paket program istiyorsunuz.
Paket program yapýp satan sitelerden biri olsak dahi excel versiyon ve dilinizi imza bölümünüze eklemediðiniz sürece yine size yardýmcý olamazdýk oda ayrý konu.

Size tavsiyem daha öncede forumda fatura programý yapmaya çalýþan arkadaþlar oldu. Bu tip örnekleri arayýp bulup projenizin temellerini atmanýz , ilerleyebildiðiniz kadar ilerleyip sonra takýldýkça parça parça sorularýnýzý forumummuza yöneltmeniz.

Furian
01-04-2005, 09:04
Merhaba,
Samimiyetiniz için teþekkürler.Galiba yanlýþ anlaþýldým.Ben kimse benim için hazýr paket yapsýn istemiyorum. Yalnýzca ne yapmak istediðimi daha iyi ifade edebilmek için koydum o örneði.HAni belki birisi çýkar "þurasý bu þekilde yapýlýr, mantýk budur" der diye.
Okuyup anlamaya çalýþýyorum, biþeyler deniyorum tabiki ama henüz o yeterlilikte deðilim anlaþýlan.
Yanlýþ anlayanlar için tekrar edeyim. "siz yapýn ben kullanayým" deðildir olayým. Ýstediðim "yol gösterilmesi".

Teþekkürler

Özel Arama