Tüm Versiyonu Göster : Google Dünya Sýralamasý
Merhaba,
Forumumuz için sevindirici bir geliþme daha;
Artýk Google da tüm dünya üzerinde "EXCEL" kelimesi ile arama yapýldýðýnda yaklaþýk 32 milyon kayýt arasýnda 1. Sayfada çýkýyoruz.
Foruma katkýsý olan üye, yönetici ve misafirlere çok çok teþekkürler.
Umarým bu ileride 1. sýrada çýkacaðýmýzýn bir iþaretidir.
(Not : Sýralama dinamik olarak deðiþiyor. Eðer baktýðýnýzda 1. sayfada çýkmýyorsak belli bir süre sonra tekrar deneyin.)
Arama için týklayýn : Google Arama (http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=excel&meta=)
Harikasýnýz :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Artýk Google da tüm dünya üzerinde "EXCEL" kelimesi ile arama yapýldýðýnda yaklaþýk 32 milyon kayýt arasýnda 1. Sayfada çýkýyoruz.
Yönetimi baya bir genisletmek gerekiyor desenize. :mrgreen:
Bu gibi geliþmeler karþýsýnda benim gibi tüm forum üyelerinin de ayný heyecaný payaþtýðýný düþünüyorum.Umarým daha iyi yerlere hep birlikte çýkarýz.Bende burada bu baþarýyý gerçekleþtiren tüm yönetim ve üyeleri kutluyorum. :bravo: :bravo: :bravo:
Harikasýnýz :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
O harikalarýn içinde sizde varsýnýz.Katkýnýz büyük :bravo:
Tüm emeði geçenlerin baþarýlarýnýn devamýný diliyorum. :hey: :hey:
Bu arada Tüm dünya üzerinde TRABLUS diye aratýnca 2.,Türkiye de aratýnca 1. sýradayým.Bunun içinde teþekkür ederim.:hiho: :hiho:
danersin
23-03-2005, 09:54
:hihoho: :hihoho: :hihoho:
Foruma sorularý , cevaplarý ve fikirleri ile katýlým saðlayan herkesin payý büyük.
Teþekkürler hepinize. :bravo: :bravo: :bravo:
Ben de bir deniyim dedim 1. sayfada mýyýz diye ama yanýlýyorsunuz buna birinci sayfada çýkmak denmez. :(
Bence 1. sýradayýz. :bravo:
Not: Serpily diye de arattým tahmin edin ben dünyada kaçýncý sýradayým. Bildiniz 1. sitenin üyeleri de 1. olur.
Bence 1. sýradayýz.
Bu çok güzel.
Ancak ben göremiyorum.
Nedenini bilmiyorum, ama ayný odada çalýþan arkadaþlarýn bilgisayarýnda ayný anda arama yaptýðýmýzda farklý yerlerde çýkýyor sonuç.
Ben þu anda dünya sýralamsýnda bizi 10. sýrada, yani 1. sayfanýn sonunda görüyorum.
mozilla firefox
1. sayfa 4. sýra
i. explorer
1. sayfa 4. sýra
birol_mumcu
20-04-2005, 10:08
merhaba;
1.sýra 1 numara
1.sýra 1 numara
1.sýra 1 numara
:keyif: :keyif: :keyif: :bravo: :bravo:
hep kendi çocuðum benzetmesi örneðini veriyorum.
þimdi çocuk okulun birinciliðine aday :D ve olacak
Ben göremiyorum :agla: :agla:
Arkadaþlar bu 1. sýrada dediðiniz Türkçe sayfalarda olmasýn.
@birol_mumcu
bir screenprint rica etsem.
birol_mumcu
20-04-2005, 11:09
merhaba;
1.sýra 1 numara
1.sýra 1 numara
1.sýra 1 numara
:keyif: :keyif: :keyif: :bravo: :bravo:
hep kendi çocuðum benzetmesi örneðini veriyorum.
þimdi çocuk okulun birinciliðine aday :D ve olacak
bunu hedef olarak yazdým
syn hüseyin;
türkçe sayfalarda 1 numara
dünya sýralamasý 4. sýra
prtscrn ekli dosyada
arþivde saklýcam
Edit xxrt:Dosya sýkýþtýrlarak eklendi
Pardon yanlýþ anladým. Þimdi oldu.
Bende evden bakýnca 4. sýrada görüyorum. Ýþ yerinde 10. sýrada.
Çalýþma için teþekkürler.
Bir heves bir zevkle o resmi word'a atmýþ ve yollamýþsýnýz ne kadar güzel sayýn birol_mumcu,
Ancak unutulan bir þey var o da dosyamýzý zip veya rar olarak yollamak.Eminim bir heyecan bir zevk fýrtýnasý ile unutuldu.Ama herþey sitemiz için deðil mi? :lol:
:hey: :icelim:
TRABLUS,Teþekkürler.
Bir sýkýþtýrma proðramý ile ben sýkýþtýrma iþlemini yapýyorum.
Ama herþey sitemiz için deðil mi?
Hüseyin demiþ ki;
Artýk ilk 3'te çýkýyoruz Sayýn Adminimiz :icelim: :icelim: :icelim:
He he.
görmemiþtim.
Saðol.
32 milyon kayýtta 1. sayfa nýn altlarýndaydýk.
Bugün baktýðýmda 45 milyon içinden 3. sýradayýz.
Excel ile ilgil þöyle bir 50 milyon kayýt bulabilirlerse kesin birinciyiz. :hiho:
Ben print screen yaptým 6.410.000 sonuçta 3. sýradayýz. Fakat ataç yapamadým istersen sana mail atabilirim. :arkadas: :icelim:
Bende ki görüntüyü sana mail olarak attým açýkçasý bende þaþýrdým.Ã?nemli de deðil önemli olan
3.sýrada yer almamýz. :icelim:
:icelim: :icelim: :icelim:
Bir zamanlar hayal gibi gelen þeyler teker teker oluyor.Baþka hayal kurmak isteyen var mý ? :hihoho: :icelim:
excel için yaklaþýk 45.300.000 sonuçtan 1 - 10 arasý sonuçlar (0,12 saniye
bu saat itibariyle 3. sýrada
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.