Kaydet ve çýk ? [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kaydet ve çýk ?

atakan
18-03-2005, 22:27
Herkese selamlar;öncelikle bu forumu keþfettiðim için kendimi þanslý hissediyorum.

Ben istiyorum ki aþaðýdaki resimde "Yeni kart aç" a týkladýðýmda kitaba yeni bir sayfa ilave etsin ve ayný zamandada yeni sayfaya gitsin(ama bu benim düzenlediðim var olan bir örnek sayfa olsun yani sýfýrdan boþ bir sayfa deðil,hazýr þekli verilmiþ belli sayfayý kopya edip açsýn)
Ýkinci olarak da "Kaydet ve çýk" hücresine nasýl bir formül yazmalýyýmki týkladýðýmda kaydedip kapatýp çýksýn kitabý.Bunlar belki acemice sorular ama affýnýza sýðýnarak soruyorum.Þimdiden teþekkürler.

(Makro dan anlamýyorum normal excel olarak kullanýyorum)

http://www.pbase.com/image/40931929.jpg

Levent Menteþoðlu
18-03-2005, 22:44
Ekteki dosyayý inceleyiniz.

atakan
19-03-2005, 00:21
Teþekkür ederim ilginize.Peki makro kullanmadan yapamýyormuyuz normal excel olarak.Þu an için makroya girecek durumda deðilim.Sade excel ile yapamazmýyým ayný iþlevi.

Levent Menteþoðlu
19-03-2005, 07:27
Eðer bu iþlemleri bir butona baðlayarak yapmak istiyorsanýz mümkün deðil,ancak manuel olarak yapabilirsiniz.

Kemal Demir
19-03-2005, 09:31
Sub Sayfaekle()
Sheets.Add
ActiveWorkbook.Save
Application.Quit
End Sub

faruk73
31-01-2009, 07:51
saðolun teþekkürler

faruk73
31-01-2009, 07:51
Herkese selamlar;öncelikle bu forumu keþfettiðim için kendimi þanslý hissediyorum.

Ben istiyorum ki aþaðýdaki resimde "Yeni kart aç" a týkladýðýmda kitaba yeni bir sayfa ilave etsin ve ayný zamandada yeni sayfaya gitsin(ama bu benim düzenlediðim var olan bir örnek sayfa olsun yani sýfýrdan boþ bir sayfa deðil,hazýr þekli verilmiþ belli sayfayý kopya edip açsýn)
Ýkinci olarak da "Kaydet ve çýk" hücresine nasýl bir formül yazmalýyýmki týkladýðýmda kaydedip kapatýp çýksýn kitabý.Bunlar belki acemice sorular ama affýnýza sýðýnarak soruyorum.Þimdiden teþekkürler.

(Makro dan anlamýyorum normal excel olarak kullanýyorum)

http://www.pbase.com/image/40931929.jpg
saðolun teþekkürler

EXCELL PLATÝNÝUM
31-01-2009, 13:49
Arkadaþlar kaydet ve çýk bana da çok lazým böyle bir þey mümkünmü kemal demir kemal abi beni hatýrladýnmý sana yine iþim düþtü bir çalýþma yaptým ama excel 1 mb sana ne þekilde iletebilirim bir inceleyebilirmisin. Teþekkür ederim.

Özel Arama