Tüm Versiyonu Göster : Depo Takİp Programi Hata!!!
yastasserkan
13-09-2006, 07:10
MRB ARKADAŞLAR EKTE GÖNDERDİĞİM DEPO STOK PROGRAMI DAHA ÖNCE BU FORUMA VERİLMİŞTİ AMA ONUN ÜSTÜNDE DEĞİKLİKLER YAPILDI ANCAK BU PROGRAMDA Bİ HATA VAR DEPO DURUMUNDAN RAPOR YAZDIRMAK İSTEDİĞİMDE VERİLER İKİ KERE ALT ALTA YAZILDIĞI GÖRÜLÜYO BUNU DÜZELTEBİLİCEK BİR ARKADAŞ VARSA
yastasserkan@hotmail.com
Sayın Yastasserkan,
Hata düzeltilmiştir.Kolay gelsin.
NURDAN77
16-10-2006, 13:42
arkadaşlar dosyayı göremiyorum . inceleemk istiyorum.dosyayı tekrar siteye koymanız mümkünmü acaba? tşk.
gundogans
20-10-2006, 19:32
elinize sağlık teşekkürler..
bahsetmis oldugunuz stok takip programi ile ilgili dosyayi gonderebilirseniz sevinirim. Tesekkurler
Iyi calismalar
babarazi
01-12-2006, 08:51
bu depo takip programını bizimde inceleme ve kullanma şamsımız yokmu acaba? yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler.
Bu programı benim içinde siteye koyabilirmisiniz.
teşekkürler
mevlut61aykus@hotmail.com
Bu programı benim içinde siteye koyabilirmisiniz.
veya e postaya gönderebilirmisiniz
teşekkürler
mevlut61aykus@hotmail.com
simendifer
30-10-2007, 18:29
arkadaşlar bu form sayesinde çok şey ögrendik paylaştık aldıklarımızı vermenin zamanıdır bu formdan almış oldugum ilaç depo takip programını kendi durumumuza göre uyarladık emegi gecenlere teşekkür ederim programı açarken shift tusunu basılı tutarak açarsanız veri tabanına ulaşabilirsiniz kodları açık geliştirilmeye musait
depo çıkış dedigimde miktar yazıp kaydet diyince " tutarsız ilaç miktarı diyor ??? nedendir acama
merhaba,
shift'e basılı tutarak açıyorum ama tablolar, formlar, sorgular gelmiyor. prgramın kendi menüsü geliyor. tablo ve formları nasıl görebilirim?
calısmalarınızı begenerek takıp edıyorum ve ınanın cok faydasını gordum
tesekkur ederım kendı adıma
remzi1991
01-04-2008, 20:02
elinize sağlık saygılar
hakanakbey06
12-04-2008, 11:23
güzel bir çalışma ama tablolalarda değişiklik yapmak istiyorum kullanabileyim diye nasıl yapıcam bilen varmı?
simendifer
01-09-2008, 02:09
Depo takip programı güncellendi. Arkadaşlar zaman icerisinde degerli arkadaşlar kullanmaya başlayınca programdaki hataları ilettiler sagolsunlar hatalar giderildi güncellenmiş oldu emegi gecen arkadaşlara teşekkür ederim
calicirpi
01-09-2008, 09:31
Tum tesekkurleri sen hakediyosun Simendifer... Bize gunde 1 saat kazandirdin desem yeridir... Selamlar
goodlife34
22-09-2008, 11:23
Sayın Yastasserkan,
Hata düzeltilmiştir.Kolay gelsin.
Arkadaşım bu programda girilen bir kaydı silemiyoruz bu konuda acil dönerseniz
Hakantasal
25-09-2008, 21:03
depo girişlerinden silmek istediğin malzemeyi seç ve bulu tıkla sonrada sili tıkla silinir
Bu ara sayın simendifer depo çıkışı yaparken stoktaki malzemeyi eksiye düşürmeden çıkış yapmamız imkansız bişey yani güzel bi olay stoğu çıkarken giriş miktarı 10 ise biz 11 çıkmak istediğimizde makronuzda (Tutarsız İlaç Mikatarı) Yazıyor onu Çıkış Yapılmıştır Şeklinde Değiştirebilirmisiniz Saygılar..
Kardeş link çalışmıyor Sanırım .. Bi yardımcı Olabilirmisin
depocu30
21-12-2008, 14:55
eline saglık
metinyesiltas
21-12-2008, 17:19
Link çalışmıyor mu ben mi indiremedim?
ayagiz44
26-12-2008, 07:54
Emeğe Saygı
bende indiremedim nasıl olacak bu iş
selam arkadaşlar bana acil depo takip programı lazım buldupum örenklerden bir sonuc alamadım
güsel bir şey olmasını istiyorum elinde depo takip program örnkelri ve kodları varsa bana yardımcı olabilirmi lütfen .şimdiden teşekkr ederim
arkadaşlar buraya bir program konuşmuş ama ben acamıyorum acıyorum ama boş bu:S
simendifer
01-01-2009, 18:30
formdan veriler silindi dosya ekliyemiyorum bakalım bir daha deneyelim
eklenecekmi evet oldu meyer dosya gönderme limitim dolmuş onları temizleyince dosyayı gönderebildim herkesten özür dilerim
formdan veriler silindi dosya ekliyemiyorum bakalım bir daha deneyelim
eklenecekmi evet oldu meyer dosya gönderme limitim dolmuş onları temizleyince dosyayı gönderebildim herkesten özür dilerim
Sagol dostum calisan tek link...:)
üstadım programa baktım güzel bişey olmuş ancak kayıt ekleme olduğu gibi kayıt silmede eklenmiş olsaydı çok harika olurdu emeğine sağlık
devrialem
22-10-2010, 08:38
teşekkürler.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.