JavaScript hakkında basılı kitap ... [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : JavaScript hakkında basılı kitap ...

Haluk
20-08-2006, 19:38
Merhaba;

JavaScript hakkında benim elimde şu anda bulunan basılı kitaplar;

Kitap adı :"JavaScript ile Dinamik Web Sayfaları"
Yazarı : Dr. Hakkı Öcal
Yayıncı : PC World Eğitim Serisi - No:4 (1999 yılında derginin ücretsiz eki olarak verilmişti...)

Kitap adı :"WebMaster İçin JavaScript"
Yazarı : Numan Pekgöz
Yayıncı : Pusula Yayıncılık
Fiyatı : 15 YTL

Bunlar gerçekten çok başarılı yayınlar.

Dr. Hakkı Öcal'ın ufak kitabını okurken hem tebessüm ediyor, bir taraftan da derin düşüncelere dalıyorsunuz..... "Mükemmel ötesi" bir kılavuz.

Numan Pekgöz'ün kitabı ise, JavaScript'in sadece adını bilip de ne işe yaradığını bilmeyenlerin seviyesinden başlayıp ..... insanı gece-gündüz JavaScript düşünderecek kadar faydalı bir kitap. Ücreti ise, içindeki bilgiyle kıyaslanamayacak kadar ucuz kalıyor.

Valuer
20-08-2006, 20:17
Merhaba;

Bunlar gerçekten çok başarılı yayınlar.

Dr. Hakkı Öcal'ın ufak kitabını okurken hem tebessüm ediyor, bir taraftan da derin düşüncelere dalıyorsunuz..... "Mükemmel ötesi" bir kılavuz.

Kitabı buradan da inceleyebilirsiniz.

http://www.mutasyon.net/kitapfihrist.asp?id=6

Recep İpek
22-08-2006, 22:30
Benim ise önerebileceğim kitap ;

Alfa Yayınlarının Herkes İçin - JavaScript Örnekleri
Yazarı : Mehmet EĞİTMEN

Bol örnek içermesi açısından güzel bir kitap.

Türker
23-08-2006, 08:51
Bende de bir tane pdf dosyası var sizlerle paylaşmak istedim.umarım işinize yarar.

blueways
25-08-2006, 10:49
Teşşekürler Türker. Paylaşmış olduğun PDF dosyası gerçekten çok güzelmiş. İşime yarar bilgiler akıcı ve anlaşılır bilde hazırlanmış. HAzırlayan sen isen eğer emeğine ve yüreğine sağlık derim. Sen değilsen de hazırlayana :)

tevfikdemir
27-08-2006, 00:12
Herkeze Teşekkürler arkadaşlar.İlave olarak Excelden farklı dillere yoğunlaşmayı düşünüyordum iyi bir başlangıç olacak sayenizde.

Saygılar

Haluk
27-08-2006, 01:49
İlave olarak Excelden farklı dillere yoğunlaşmayı düşünüyordum iyi bir başlangıç olacak sayenizde.

Şiddetle tavsiye ederim. Gerçi ben de doğru dürüst yoğunlaşamadım ama, bence betik dillerin en faydalılarından bir tanesi....

Türker
31-08-2006, 08:01
Teşşekürler Türker. Paylaşmış olduğun PDF dosyası gerçekten çok güzelmiş. İşime yarar bilgiler akıcı ve anlaşılır bilde hazırlanmış. HAzırlayan sen isen eğer emeğine ve yüreğine sağlık derim. Sen değilsen de hazırlayana :)

Merhaba buleways bu dokuman uzun zaman önce internette java ile ilgili bilgi ararken bulup indirmiştim.Şimdi de sizlerle paylaşmak istedim hazırlayan arkadaşa bende teşekkür ederim.:)

Özel Arama