Tüm Versiyonu Göster : Eski Kullanıcı Adım ve Parolamı Aktif Edemedim?
Kemal Demir
17-08-2006, 08:04
Arkadaslar Dakka 1 Taleb 1 diyerek başlamak istiyorum.
Sabah bir hısımla Forumumuzun Yeni Halini görebilmek için siteyi açtım.Lakin Eski Kullanıcı Adım "Rakkas" ve Password'umu kullanamadım.
Bu neden olabilir.
aligunes80
17-08-2006, 14:14
kullanıcı adım : aligunes ben de şifremle giriş yapamadım bir sorun var sanırım yeni bir kullanıcı tanımlamak zorunda kaldım.
Selamlar
Benimde şöyle bir sorunun var. Eski yazdığım mesajlar hayri13 kullanıcı adıyla kayıtlı. Arama yapınca hiç mesajım gözükmüyor. hayri13 adıyla nick ile arama yapınca kendi mesajlarımı buluyorum. Başka bir gariplik hayri13 ün yazmış olduğu mesaj başlığını açınca Kendi nickimi görüyorum. Yani mesajlarda hiç hayri13 diye biri yok.
Benim için problem teşkil etmeyen bir konu ama, belli bir sistem hatası ise çözümü için moderatör arkadaşlara iletmek istedim.
Birde bir isim üzerine tıkladığım zaman şöyle bir mesaj alıyorum.
Aşağıdaki kural ihlalinden dolayı bir süre foruma girişiniz engellendi:
Yok
Giriş yasağının ditiş tarihi: Hiç
Sayın AS3434
Birde bir isim üzerine tıkladığım zaman şöyle bir mesaj alıyorum.
Alıntı:
Aşağıdaki kural ihlalinden dolayı bir süre foruma girişiniz engellendi:
Yok
Giriş yasağının ditiş tarihi: Hiç
Maalesef bende aynı hatayı alıyorum.
birde foruma Ekli dosyaları göremiyorum.
Saygılar sevgiler
Merhaba Arkadaşlar
Sitemizde yapılan değişiklikler sonucu belli bir süre istenmeyen aksaklıklar olacaktır.İlgili Yönetici arkadaşlar konu hakkında gerekli çalışmaları yaparak forumu eskiden olduğu gibi kullanışlı hale getirmeye çalışıyorlar.
Eminim ki en kısa zamanda forum eskisinden de daha güzel olacaktır.
Saygılar.
valla bende forumdan atılmıştım... tekrar mesaj geldi.. şaşırdım..
ehehee..... walla derwish'in mesajına acaip güldüm :D
Nick'inin altındaki "Banned" açıklması ise ayrı bir güzellik konusu .... http://www.excel.web.tr/images/icons/icon10.gif
swatli_sw
12-11-2008, 11:15
Gözün aydın o zaman..
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.