SAYFA1'DEN SAYFA2'YE GEÇERKEN ÞÝFRE [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : SAYFA1'DEN SAYFA2'YE GEÇERKEN ÞÝFRE

ayucel1982
25-11-2004, 19:32
Merhaba;

Ben Excel'de bir program yazdým ama biryerde takýldým.

Kullanýcý Ana Menü sayfasýndan stok kartlarý sayfasýna geçerken þifreli geçmesini istiyorum.
Kullanýcý açýlýþta Ana Menü sayfasýyla karþýlanacak. Burdan Köprülerle diðer sayfalara odaklanacak. Stok Kartlarý sayfasýna geçmek isterse Þifre ekraný karþýsýna gelecek. Eðer þifreyi doðru yazarsa sayfaya geçebilecek. Eðer yazdýðý þifre yanlýþ ise hata mesajý ile karþýlaþacak. (Ã?rnð: (þifreniz yanlýþ gibi)

Yardýmcý olursanýz sevinirim ....

Levent Menteþoðlu
25-11-2004, 20:02
Sn ayucel1982

aþaðýdaki linki inceleyiniz. Ayrýca sitede; "þifre" anahtar kelimesi ile arama yaparsanýz bir çok örnek bulabilirsiniz. Yinede netice alamazsanýz bir örnek dosya gönderin.

selamlar

http://www.excel.web.tr/viewtopic.php?t=274&highlight=%FEifre

ayucel1982
25-11-2004, 20:29
SÝZE BÝR Ã?RNEK DOSYA GÃ?NDERÝYORUM

UMARIM YARDIMCI OLURSUNUZ

Levent Menteþoðlu
25-11-2004, 22:56
Sn ayucel1982

Ekte bir dosya hazýrladým. Stokkartlarý sayfasýna geçiþ, mouse veya bir buton ile yapýldýðýnda þifre sormaktadýr. Fakat köprü baðlantýda kodlarý ilgili sayfanýn kod bölümüne yazdýðým halde direk geçiþ yaptý. Kodlar aktif hale gelmiyor. Açýkçasý bunun nedenini bende merak ettim. Konuyla ilgili cevabý bende merak ediyorum.

selamlar

xxrt
26-11-2004, 07:06
Bu soruyu Daha Ã?nce Sormuþtunuz.Cevabýnýda vermiþtim.Bu Onunla Farklýmý acaba?
http://www.excel.web.tr/viewtopic.php?p=5345#5345

ayucel1982
26-11-2004, 19:50
verdiðiniz dosyayý inceledim. Teþekkür ederim.
Benim istediðim kullanýcý sayfa2 sekmesine geçmeden þifre sorulacak. Dikkat ederseniz yani sayfayý minimize deðilde maxsimize yaptým kullanýcý sayfa 2 ye týklayýnca þifre sayfa 2 de soruluyor kod üzerinde uðraþtým ama olmadý malesef ben þifreyi sayfa1 de sormasýný eðer kullanýcý þifreyi doðru girerse sayfa 2 geçmesini yanlýþsa exceli kapatmayýp sayfa 1 de beklemeni isyiorum.

Yardýmcý olursanýz sevinirim.

ayucel1982
26-11-2004, 19:55
ilgilenen bütün arkadaþlara çok teþekkür ederim.

Benim sorunum çözüldü.

birde elinizde örnek not programý varsa incelemek için alablirmiyim.

herþey için teþekkürler ...

xxrt
26-11-2004, 21:30
Ben Sayfa2'nin hiç Görünmeden mimize olmasýný amaçlýyarak o þekilde kod dizayn ettim.Sorularýnýzýn,tam bir cevaba ulaþmasý sizin elinizde,anlýyabildiðimiz kadarý ile bu çerçevede cevap yazýyoruz.Tam olarak bunuda saðlýyabiliriik ama sanýrým sorununuz çözülmüþ..Kýssadan hise.
Tabiiki verilen kod veya malzemelerle çözüm üretmek çok kolay.Ama bir gerçekki oda,bizbu amacýmýzda birtek þeyi amaçlýyoruz.Hiçbir menfaat karþýlamadan,hiçbir çýkar saðlamadan sonuca ulaþtýrmak.Eminimki buna hasýl olduðumuzda bize en büyük müfakat bir saðoldur.Yanlýþ anlamayýn genel olarak yzýyorum...Çalýþmanýza verdiðiniz hassasiyeti takdir ediyorum.Çünkü bende bu yollardan geçtim.Ama þunu çok iyi öðrendim..Ders makro deðil.Ders Makro ile insan.Saygý ve Sevgilerimle...
Not.Ã?rnek not proðramýndan kastýnýzý anlýyamadým.Excel kod bankasýmý?Adresini hemen vereyim.
www.excel.web.tr
Ayrý not:Yalakalýk hiç yapmadým.Yapmamda.. :hiho:

ayucel1982
30-11-2004, 18:05
tekrar merhaba
önce yardýmlarýnýz için çok teþekkür ederim.

Ã?rnek bir not programýna ihtiyacým var.
yada ulaþabileceðim bir yer varsa adresini yazarsanýz sevinirim.

Teþekkürler

Özel Arama