Neden excel.web.tr ı açarken bir butona tıklıyoruz [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Neden excel.web.tr ı açarken bir butona tıklıyoruz

KuTuKa
21-03-2006, 15:15
Moderator arkadaşlarım merak ettim neden böyle bir yol izliyoruz excel.web.tr ı tıkladığımızda direkt ana sayfaya girmiyoruz.

saygılar
halil kutuka

Levent Menteşoğlu
21-03-2006, 15:38
Sn Kutuka

Bu durumdan aslında bizlerde şikayetçiyiz. Girişteki ana sayfanın tek amacı güvenlik yani foruma yapılan saldırıları engellemektir. Sizde bizler gibi böyle bir foruma neden saldırı yapılabilir diye merak edebilirsiniz, inanın benim mantığım hiç almıyor. Aslında server değiştiğinde bu giriş sayfası kaldırılmıştı. Ama saldırganlar boş durmuyor hemen tekrar aktif hale geldiler. Bu sebeple giriş sayfası tekrar konmak zorunda kalınmıştır.

KuTuKa
21-03-2006, 15:59
teşekkürler levent bey
meyve veren ağaç taşlanıyor işte

bizde bu şekilde kullanırız .

saygılar
halil kutuka

dumanibo
21-03-2006, 17:40
Benim merak ettiğim de bu forum konu sayfalarında konu başlıklarının üzerine gelindiğinde konu içeriğini, ilk yazılan mesajı bir popup pencerede göstermek mümkün değil mi acaba?

xxrt
21-03-2006, 20:28
konu başlıklarının üzerine gelindiğinde konu içeriğini, ilk yazılan mesajı bir popup pencerede göstermek mümkün değil mi acaba?

Merhaba sayın dumanibo,
Bahsettiğiniz özellik bir zamanlar bu forumda vardı.Forumun versiyon yükseltmesinden dolayı bu özelliği Forumun Site Admin'i sayın ALPEN kaldırdı.Teknik yönden mahsuru yoksa isteğinizi,forum'dan gelen istek geneline göre değerlendirip foruma tekrar kazandırabilir.

Haluk
21-03-2006, 22:13
Bana sorarsanız, giriş sayfasındaki o UserForm resimi bana çok güzel geliyor...:mrgreen:...

(Excel ve VBA'de yapılabileceklerin ufak bir göstergesi niteliğinde olması nedeniyle)

Valuer
21-03-2006, 22:38
Benimde çok hoşuma gitti. Avatar olarak kullanmak istedim, niye olmadı anlam veremedim. Acaba avatarmı yasak desem, sizlerde avatar var.

Gerçekten çok hoş ve güzel yapan çok usta birisi, excelden anlayan bu resmin neler anlattığını ifade etmek için kitap yazması gerekir ve müsade ederseniz avatarım olarak kullanmak isterim.

Avatar konusunda gereğinin yapılacağını umuyorum.

xxrt
21-03-2006, 22:45
Gerçekten çok hoş ve güzel yapan çok usta birisi

Resmin model sahibi senin mesajının üzerindeki kişidir.(Haluk)..Ekleyen ALPEN.İsteyenler yönetim..(Film gibi oldu)

gerekir ve müsade ederseniz avatarım olarak kullanmak isterim.

Sayın Haluk'a sorabilirsiniz.
Resmin canlı yayını
http://www.excel.web.tr/viewtopic.php?p=72841#72841

Valuer
21-03-2006, 22:55
Resmin model sahibi senin mesajının üzerindeki kişidir.(Haluk)..Ekleyen ALPEN.İsteyenler yönetim..(Film gibi oldu)

Ben avatar olarak yaptım,isteğimi rica ettim. Sizler avatar için gerekli ayarlamarı yaparsanız görünür.

Film=Kitap.

Dediğim gibi bir şeyler var. Avatar olarak istiyorum. İnşallah çok olmuyorumdur. :mrgreen:

xxrt
21-03-2006, 22:58
Avatar yüklemede bir sorun olduğunu sanmıyorum.Ama test edeyim birazdan..

kombo
21-03-2006, 23:05

oynayanlar:
Esas adamlar : Moderatörler
Yardımcı roller : Tüm site üyeleri
Figüranlar : Misafir ziyaretçiler (kısa sürede Yardımcı oyunculuğa Terfi edecekler)
Oynadığı Sinemalar: Tüm bilgisayarlar
Matineler : 7 / 24

xxrt
21-03-2006, 23:05
Evet,bir sorun var.Ama sadece sizde değil.Forum genelinde..
Kısa zamanda düzeltilecektir.

xxrt
21-03-2006, 23:33
Kısa zamanda düzeltilecektir.

Kısa süre dediğim 00:25 Dakika..
Sorununuz Admin tarafından düzeltildi.(Adamı yatağından kaldırdım).. :lol:

kombo
21-03-2006, 23:43
avatar dediğiniz böyle birşeymi ?
İnşallar adminler kızmaz. :)

Edit : sn.value yapmış bile :D

xxrt
21-03-2006, 23:48
Az önce mesaj atmıştım.Kimse alınmasın.Sildim.Bu saat'te isimleride karıştırmaya başladım.İyi geceler. :uyku:

Hüseyin
21-03-2006, 23:59
(Adamı yatağından kaldırdım)..

:uyku: :uyku:

Özel Arama