Yardým anlatýmlarý hk. [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yardým anlatýmlarý hk.

applet_king
19-02-2006, 00:44
arkadaslar excel ogrenmeye yeni baþladým ve bu sitenin bu anlamda bana cok yardýmcý olacagýný dusunuyorum.yeni baþlayanlar kýsmýnda baya bir zaman gecirdim.sorunlara baktým.ama ben bunlarý uygulamak isterken cok acemi kalýyorum.yani ne nereye yazýlýr.nasýl yapýlýr.makro nasýl calýþýr.vb le nasýl calýþýlýr.yeni baþlayanlar kýsmýnda herkesin maþþallahý var.bana cok ileri duzey geldi.yani öðrenemiyorum.ricam cozum yazarken yeni baþlayanlarý da düþünüp ne nerede gibi acýklamalý ifadeler kullanmanýz.tabi ben bunlarý exceli kurcalayarak ogrenmeye calýþýyorum ama sizden de destek bekliyorum.hepinize teþekkur ederim.iyi çalýþmalar..

Edit: Bu baþlýk isakarakus tarafýndan bu bölüme tþýndý..

nziya
19-02-2006, 01:27
Sayýn applet_king bu siteyi takip etmeye devam ederseniz çok kýsa bir zamanda excelde ilerleme kaydedeceðinize eminim bu sitede çok bilgili arkadaþlar mevcut .

alpi
19-02-2006, 22:17
Sayýn applet_king

nziya çok haklý ben bu siteye kayýt olalý yaklaþýk 7 ay oldu ve daha öncesinde belki sizden biraz daha ilerideydim þimdiki halimimi merak ediyorsanýz yukarýdaki Ara düðmesini týkladýktan sonra Yazarý Ara kutusuna Alpi yazýp arama yapýn siteye göndermiþ olduðum mini uygulamalarý göreceksiniz. Dilediðinizi indirip inceleyebilirsiniz.

Þunuda belirtmek gerekir ki sitenin varlýðý ve bu güzellikte olmasý hiçbir zaman yeterli olamaz sizde de olmasý gereken bazý vasýflar vardýrki onlarda Sabýr ve bolca boþ vakit. Excel.Web.tr ye hoþ geldiniz.

Özel Arama