Zafer Bayramı 30 Ağustos 2011 [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Zafer Bayramı 30 Ağustos 2011

1Al2Ver
30-08-2011, 15:56
Merhaba,

Forum'da 2007'den bu yana, her yıl, 30 Ağustos için bir başlık açılmış, ben de geleneği bozmamak adına 2011 için yeni bir başlık açtım,

Değerli dostlar,

30 Ağustos Zafer Bayramı da en az , diğer bayramlarımız olan 29 Ekim, 23 Nisan, 19 Mayıs gibi değerlidir, eğer bir öncelik sıralaması yapsak bir çoğundan daha öndedir, ne yazık ki hak ettiği ilgiyi görememektedir, hele de Ramazan Bayramı ile aynı güne gelmesi ile , onun gölgede kaldığı gibi bir hisse kapıldım, çünki yapılan kutlamaları çok sade ve göstermelik buldum,

Sanılmaktadırki 30 Ağustos, sadece TSK mensuplarının, mezuniyet ve rütbe takma töreni ve bayramıdır,

Bu bayram, düşmanın Türk Yurdu'ndan temizlenişinin bayramıdır, şevkle, coşkuyla, bağıra bağıra, gururla kutlanmalı, çok ses getirmelidir,

Teşekkür ederim,

Saygılarımla.

Mahir
30-08-2011, 17:10
Merhaba,

Forum'da 2007'den bu yana, her yıl, 30 Ağustos için bir başlık açılmış, ben de geleneği bozmamak adına 2011 için yeni bir başlık açtım,

Değerli dostlar,

30 Ağustos Zafer Bayramı da en az , diğer bayramlarımız olan 29 Ekim, 23 Nisan, 19 Mayıs gibi değerlidir, eğer bir öncelik sıralaması yapsak bir çoğundan daha öndedir, ne yazık ki hak ettiği ilgiyi görememektedir, hele de Ramazan Bayramı ile aynı güne gelmesi ile , onun gölgede kaldığı gibi bir hisse kapıldım, çünki yapılan kutlamaları çok sade ve göstermelik buldum,

Sanılmaktadırki 30 Ağustos, sadece TSK mensuplarının, mezuniyet ve rütbe takma töreni ve bayramıdır,

Bu bayram, düşmanın Türk Yurdu'ndan temizlenişinin bayramıdır, şevkle, coşkuyla, bağıra bağıra, gururla kutlanmalı, çok ses getirmelidir,

Teşekkür ederim,

Saygılarımla.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu olsun.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve yol arkadaşlarını şükranla anıyorum.

Korhan Ayhan
30-08-2011, 23:51
Merhaba,

Bu günleri görmemizi sağlayan ulu önderimizi ve yol arkadaşlarını saygıyla anıyorum. Bayramımız kutlu olsun.

Levent Menteşoğlu
03-09-2011, 15:46
Bayram süresince izinde olduğum için foruma giriş yapamamıştım. Bu sebeple bu kutlama mesajımı şimdi yazıyorum.

Tüm Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarım.

Özel Arama